machoka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: Fiat Bravo 2.0 20V HGT Продадена!
Collapse
X
-
Утре ще е със завършена генерация на 65мм(чакам резонатора от София).На лизинг също става!При сериозен интерес и плащане кеш ще направя отстъпка от цената!Циганиите за цената само пред мен , не по телефона!Тест драйв евентуално в Събота или Неделя на Фиат Купе мероприятието на Писта Дракон - Калояново!
Коментар
-
Ъп!Спешно ми е! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13Трябват ми около 2000 лева , така че бартер за кола до 2000 лева също ме устройва като съм навит да се кача на Астра или Кадет или Рено 19 или каквото и да е но без да се преувеличава с цената.Ако се прави бартер се доплаща разликата в цената!Пиша го защото Астра 1.6 моно 92 набор с изгнили калници и прагове не струва повече от 1000 лева!Склонен съм да се пазаря със всеки и за всичко понеже съм на зор!
Коментар
-
Много зависи от доста работи.Състояние най вече.Екстрите не ме бъркат.За 1200 от твоя страна Рено-то трябва да е в перфектно състояние.Дай снимки , тема или линк да видя.Принципно ми трябват пари и почти не ме бърка каква е колата за бартер.В Студентски Град съм днес и утре , петък и събота пътувам към Трявна а иначе съм от Пловдив.
Коментар
-
Да трабват ми пари.Писал съм даже колко ме устройват.Днес уж я спазарих на бартер но какво ще стане до утре сутринта - не се знае.Официална информация дали в Пловдив вече няма да има бяло ХГТ с уникален звук ще има след утрешния ден.Писах и че ако някой изскочи от джоба с оферта над 3000 лева ще е новия собственик на колата , но такъв не се яви!Дано някой мераклия си купи нов внос ХГТ да усети тръпката! ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар