Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам: Fiat Bravo 2.0 20V HGT Продадена!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

machoka написа:
    http://snimka.bg/album.php?album_id=350848 може да се разберем нещо при интерес от твоя странаГазова уредба LOVATO с документи, в различен период от време съм сменял 4 амортесьора, спирачни дискове + накладки; ремъци, маслени/въздушни филтри и други. 2XHerz; CD/Mp3 Pioneer. 4X зимни гуми Firestone с фактура от миналият сезон +втори комплект гуми. КАСКО + винетка за ’09г Има и някои забележки, повечето се виждат от снимките. Включвам се колега защото споменар че ти трябва работна кола а тази би ти свършила перфектна работа за тази целУспех иначе
    Принципно имам интерес но ако направим бартер ще е с доплащане от твоя страна.Това дали е обслужена колата мен лично не ме бърка.При положение че аз на моята и искам ~4000лв. , ако си склонен да доплатиш разликата в цената пиши ми пак!

Коментар

Утре ще е със завършена генерация на 65мм(чакам резонатора от София).На лизинг също става! При сериозен интерес и плащане кеш ще направя отстъпка от цената!Циганиите за цената само пред мен , не по телефона!Тест драйв евентуално в Събота или Неделя на Фиат Купе мероприятието на Писта Дракон - Калояново!

Коментар

Але ЪП!Всико е 6 чака си новия собственик!Лизинг към лизингова компания зависещ от доходите на кандидата!

Коментар

Не вярвам цената да е проблем?Все пак 4000 са нормална цифра за такъв автомобил.Ако има желаещ за колата на място може да се разберем цената не абсолютно твърда!След 2 месеца няма да ме има в България и не искам да я оставям в гаража!

Коментар

Айде ЪП!На 24.03 съм в София!След уговорка може да се види и покара!

Коментар

npace написа:
              Айде ЪП!На 24.03 съм в София!След уговорка може да се види и покара!
              Взема ли виза нема да се циганя за цената!

Коментар

Айде ПРОМОЦИЯ който дойде с оферта ще е новия собственик на колата!Трябват ми пари спешно готов съм да я дам само да видя пара кеш!

Коментар

Ъп!Спешно ми е! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13Трябват ми около 2000 лева , така че бартер за кола до 2000 лева също ме устройва като съм навит да се кача на Астра или Кадет или Рено 19 или каквото и да е но без да се преувеличава с цената.Ако се прави бартер се доплаща разликата в цената!Пиша го защото Астра 1.6 моно 92 набор с изгнили калници и прагове не струва повече от 1000 лева!Склонен съм да се пазаря със всеки и за всичко понеже съм на зор!

Коментар

ЪП приемам бартери за евтина кола!

Коментар

Все още има шанс някой с оферта над 3000 лева да се качи на Браво HGT!В четвъртък колата я нама!

Коментар

Колега едно бартерче за Рено 19 Шамад 1.7 с АГУ и доплащане от мен 1200 лв (за съжаление не разполагам с повече)
                        Fiat Brava 1.4 12v 97g

Коментар

Много зависи от доста работи.Състояние най вече.Екстрите не ме бъркат.За 1200 от твоя страна Рено-то трябва да е в перфектно състояние.Дай снимки , тема или линк да видя.Принципно ми трябват пари и почти не ме бърка каква е колата за бартер.В Студентски Град съм днес и утре , петък и събота пътувам към Трявна а иначе съм от Пловдив.

Коментар

Немога да те разбера Наско ... хем ти трябват пари, хем не ти трябва кола, за да стои в гаража?То и с бравото може да си вършиш работа ...

Коментар

Пък ако неможеш да я продадеш преди да заминеш ... оставимия на мен аз ще ти я продавам тука ....... и после ще ти ги изпратя .....

Коментар

Да трабват ми пари.Писал съм даже колко ме устройват.Днес уж я спазарих на бартер но какво ще стане до утре сутринта - не се знае.Официална информация дали в Пловдив вече няма да има бяло ХГТ с уникален звук ще има след утрешния ден.Писах и че ако някой изскочи от джоба с оферта над 3000 лева ще е новия собственик на колата , но такъв не се яви!Дано някой мераклия си купи нов внос ХГТ да усети тръпката! ....

Коментар

Working...
                                X