Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT Punto GT на части

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цената на сенника е 20 лв. -имам го перфектен !!!Волана с еърбага е продаден !!!

Коментар

Сенника е сив, нали> Ако е сив, кажи как можеш да го пратиш и сделката е готова.

Коментар

Преден мост

Интересувам се от предния мост, дали ще стане за Пунто 1.2 94г. И колко ще струва?

Коментар

Радиатор,преден капак и десен фар имаш ли?
          Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
          ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

gogata написа:
            Имам само преден капак но само където е емблемата е леко крив !!!

Коментар

vanko ABF написа:
              gogata написа:
              Имам само преден капак но само където е емблемата е леко крив !!!
              Ако е само това не е проблем!Вдлъбнатините лесно оправят. Имаш ЛС.
              Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
              ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

И капака е продаден Айде на останалите работи !!!

Коментар

Yavor написа:
                  Колега и аз имам интерес към някои дреболии:Търся фиксаторите на вратите (дето не има дават да се отварят бързо) - това е часта от доланата панта на вратите, която остава на купето - готов съм да пладя добра цена.Също ми трябва ипластмасата отдясно на шофьорската седалка заедно с врътката за регулиране на облегалката...Давай цени и да ги взимам!
                  Колега, по моя въпрос нещо???Ето снимки на това което ми трябва.От пантите ми трябва само частта която се дъжи за купето - за вратите е заварене доколкото виждам.Само обаче да са здрави пружините! (онези U образни стоманени истории)
                  Прикачени файлове
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Това на вратата те съветвам даго търсиш ново защото не ми се откача цялата вратаА салона е продаден целият !!!

Коментар

какво стана с турбината в крайна сметка разбрах, че я продаваш около 150 лв разбра ли колко може да и струва ремонта ...
                      Punto 1.4 turbo i.e.

Коментар

untyped написа:
                        какво стана с турбината в крайна сметка разбрах, че я продаваш около 150 лв разбра ли колко може да и струва ремонта ...
                        до колкото знам в турбо механика излиза около 500 лева ремонта а зада се направи хибринда около 800но пак питай
                        Power Under Pressure

Коментар

Не знам дали наистина толкова струва ренонта, но няма да е дам подаръкА пък съм сигурен че и за 250 лв. пак няма да намериш ЧИТАВА !!!

Коментар

Джантите продават ли се?
                            You are free...to do as we tell you!

Коментар

Джантите и гумите са продадени !!!Айде че не останаха !!!

Коментар

vanko ABF написа:
                                Не знам дали наистина толкова струва ренонта, но няма да е дам подаръкА пък съм сигурен че и за 250 лв. пак няма да намериш ЧИТАВА !!!
                                щом казваш :D :D :D :D :D има хорадето си свалят турбините за да си сложат по големи и ги дават по 150 смятам че е тъпо от твоя страна да изкаш 150 на нещо което е прецакано, но турбото си е твое ти си определяш цената не искам да ме рабираш погрешно с това се занимавам и само ще ти кажа че на тая цена няма да я продадеш ще ти пусна оферта на лс

Коментар

Working...
                                X