Красавец!!! Колега едва ли има кабрио с вървежа на ГТ верно има ама мн скъпи а на твое място не бих се отказал от това тепърва като си земеш кабрио ще трябва да го стягаш.Успех
Преди това да не е била такси ? И ми се струва малко скъпи4ка.
Къде си виждал такси с 2 врати? Може и да има, но едва ли ще е 180 коня! :D А цената в сравнение с подобренията и ако е обслужвана ВИНАГИ както трябва е добра !
Това е най-перфектното пунто което съм виждал да се продава някога,ако всичко написано по-горе е истина.Не е накичено в стил "рацинг",семпла колица,но само на външен вид.Тя е само за ценители.И като знам,че може да отиде при някой,който няма да си я гледа както ти го правиш направо ми се къса сърцето. Колега съвсем честно мога да ти кажа,че ти си луд да го продаваш само и само да си вземеш някакво си кабрио.И после какво... Ние българите с нашия калпав манталитет(не всички де)Ще го нагласиш това кабрио както си направил с пунтото и някой идиот ще мине с една ножка и айде... на ти кабрио.Все пак решението си остава твое.М/у другото ако си съгласен да си бартеросаме джантите с доплащане от моя страна ми пиши!!!
тя затова е скъпа с цялото оборудване за такси е !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар