Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам тас 14" - Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами не знам по коя скала и как да ги измеря, за да ти кажа колко са твърди.За 17лв толкова.Аз оригинален тас съм чупил от бордюр по невнимание.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

reter написа:
      BO написа:
      Колега, вземи директно си купи 4 нови таса и готово.Аз така направих в събота.Колегата Оги ми обясни къде има хубави тасове и аз отидох до там. Май не ги намерих точно по описанието и видях точно там друг магазин за тасове.Все пак минах 50км да си взема тасове, не можех да си тръгна без такива Взех си уж "добри" според продавача - полски уж. Вярно влезнаха много хубаво и здраво. Времето ще покаже дали са добри.Платих 17лв за тях.Специално отидох за тасове с емблемата на Фиат върху тях. Нямаше такива, ама продавача ми подари 4 лепенки и си ги направих Фиат тасове
      от мека пластмаса ли са.. защото другите мн са трошът, аз за това си търся оригинални
      Ментаците са от мека пластмаса и доста често бягат ако не си ги вързал с миши опашки.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

тц.. точно ментаците са от твтрда и за това се чупят
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

колега, ето снимки на тасовете. кажи ако те интересуват
          Прикачени файлове
          Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
          Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

колега дай цена и продаваш ли го само единия
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

ще ти ги дам и двата. може да си ги комбинираш или да са на предните/задните гуми или на леви/десни. зависи как ти харесва повече. във всеки случай е по-добре от колкото само 1 да ти е различен. вече за цената ти предложи и ще видиме
              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Working...
              X