KbH40 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блиц светлини
Collapse
X
-
sUkI
-
vankatasexy написа:Хора, възможно е и да са толкова, не споря. Аз просто отбелязах, колко пари струват там. Но иначе много ми харесва ефектът. Особенно на Ангелски Очищото пишат фишчета и актчета аз изгорях вече веднъж
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Аз даже веднъж бяхме с един приятел на кафе в една бензиностанция в Дупница ОМВ и беше някаде към 6 и 30 сутринта. Бях си оставил колата на блицове и некви полицаи се заядоха, че щели да ми пишат акт, защото съм използвал светлини само за специални коли, а съм нямал право. Да ама и те нямат право да ми пишат акт, защото не ги използвам в движение. Докато съм спрял не могат да ми кажат нищо. Заканиха се, че само ако ме видят в движение ще ми скъсат книжката. Да така е ама няма да ме видят щото в движение не ги пускам!!! :D :D :D :DЖивотът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
Да махнах ги защото ми се налаг веднъж да отварям фаровете и скъсах жичките на едната ... незнам как да я нарека, а не ставаше да се запои защото бяха много нежни и така. Аз ще потърся тука в Дупница пак , Благоевград и ако си намеря ще си ги сложа пакЖивотът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар