BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo 1.9 JTD - гасне и др Свястна диагностика в София ?!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rangel88
-
Виж сега... ВСЯКА кола има нужда от поддръжка... Ама всяка... Това, че някой го е срам да си признае, че се е набутал и лъже че не се чупи колата е често срещано явление... Пример ти давам с един приятел... Купи си Пасат 5... Много здрав и нищо не сменял... И един ден тръгваме с него на път... Вдига капака да сипе твчност за чистачките и го попотах следното : Защо на кората на мотора има емблема на Ауди? Отговорът беше, че е спукал блока, изкривил главата и счупил скорости, и се наложило да заменят мотора, заедно със скоростите... Ама ако си мислиш, че ще доливаш масло 5,10 или 15 години, то ти живееш в някаква тотална заблуда...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Нз, аз ли криво чета, ти ли криво пишеш, но виждам и други колеги с трудности... това го оставям всеки да си го прецени.Ще гледам да избегна използването на ирония и хиперболи, че имаш навика да наблягаш да отговаряш на тяхНе ти е виновна марката, а ти е грешно виждането към автомобилите. Ще го напиша за 3ти път това - Няма как да караш по 1000-1500км/година и да искаш да сменяш масло на 10 години. Нз сега от тук на татък трябва да обяснявам защо или всички изводи идват сами.Там е проблема - 5-10 човека се опитаха да ти го кажат това. Колата е като член на семейството. Щом правиш сметка да я караш толкова малко и да не сменяш нищо по нея и да стои без да амортизира - не си за кола (без значение марката). Ти с това каране не можеш да избиеш парите дадени за ГО, данък и преглед.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
rangel88
Predatorsi написа:Виж сега... ВСЯКА кола има нужда от поддръжка... Ама всяка... Това, че някой го е срам да си признае, че се е набутал и лъже че не се чупи колата е често срещано явление... Пример ти давам с един приятел... Купи си Пасат 5... Много здрав и нищо не сменял... И един ден тръгваме с него на път... Вдига капака да сипе твчност за чистачките и го попотах следното : Защо на кората на мотора има емблема на Ауди? Отговорът беше, че е спукал блока, изкривил главата и счупил скорости, и се наложило да заменят мотора, заедно със скоростите... Ама ако си мислиш, че ще доливаш масло 5,10 или 15 години, то ти живееш в някаква тотална заблуда...Фиата си е Фиат - евтина изработка, калпаво инженерство.... абе с 2 думи евтина кола с всички предимства и недостатъци на това. Конкретно за Мареа - имам познати които вече от 4-5 години имат Мареа 1.8 16V - почти не я карат, и въпреки това непрекъснато проблеми - я климатик, я генерация, я алтернатор.... отделно е доста нисичка. Иначе вози меко.сглобката не е на никак добро ниво - счупи се шофьорската седалка, колра на вратата, ръчката за управление на огледалото и това е май вътре. Два пъти пука глава, счупи се полуоска, дюзи сменя, ГНП също мисля, че я сменя.Мнениеот radi_nrj » Чет 01 окт 2009 9:04 Еми хайде и аз да се изкажа. Имам горчив опит от Фиат Брава. Колата е 97-ма 190 000км и няма нещо по тая кола, което да не сме сменяли или не е за смяна. Е двигателя не сме сменили, но му е правен основен ремонт Smile. Преди няколко години сестра ми уцели една дупка и се скъсаха всички тампони, които дъжат предно дясно колело (на Макферсона и на носача). От както я имаме съм се поинтересувал доста за теябарутнициПреди време имах Алфа 145 2.0 ТС мн доволен от вървенето но за 15000км съм дал около 2500лв за ремонти и затова така съм настроен към италианките
Коментар
-
rangel88
Kay_ написа:Нз, аз ли криво чета, ти ли криво пишеш, но виждам и други колеги с трудности... това го оставям всеки да си го прецени.Ще гледам да избегна използването на ирония и хиперболи, че имаш навика да наблягаш да отговаряш на тяхНе ти е виновна марката, а ти е грешно виждането към автомобилите. Ще го напиша за 3ти път това - Няма как да караш по 1000-1500км/година и да искаш да сменяш масло на 10 години. Нз сега от тук на татък трябва да обяснявам защо или всички изводи идват сами.Там е проблема - 5-10 човека се опитаха да ти го кажат това. Колата е като член на семейството. Щом правиш сметка да я караш толкова малко и да не сменяш нищо по нея и да стои без да амортизира - не си за кола (без значение марката). Ти с това каране не можеш да избиеш парите дадени за ГО, данък и преглед.
Коментар
-
Пич, вземи се спри вече... Даже не си забавен а жалък!!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
rangel88
batproho написа:Пич, вземи се спри вече... Даже не си забавен а жалък!!!
Коментар
-
Рангеле. Това, че някой ти е подарил кола не значи, че ти е направил хаир...Напротив - прехвърлилти е "наследство", за което никой от нас пишещите няма вина. Подарената кола, не е като подарения кон.ПС: Впрочем, защо на нас се сърдиш не разбирам и в какво ни обвиняваш ? Що не се сърдиш на благодетеля си.С една 124-ка ако те беше дарил, сега щеше да се нервиш във форума на Мерцедес, а не тук.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
rangel88
ntodorov написа:Рангеле. Това, че някой ти е подарил кола не значи, че ти е направил хаир...Напротив - прехвърлилти е "наследство", за което никой от нас пишещите няма вина. Подарената кола, не е като подарения кон.ПС: Впрочем, защо на нас се сърдиш не разбирам и в какво ни обвиняваш ? Що не се сърдиш на благодетеля си.С една 124-ка ако те беше дарил, сега щеше да се нервиш във форума на Мерцедес, а не тук.
Коментар
-
rangel88
ivel написа:подарете му не мерцедес 124,а една каруца и да се нерви във циганския форум,че като гледам постовете му на такъв прилича
Коментар
-
Точно пък за правопис недей да говориш ,че хич те няма там...Мисли каквото си искаш!Твое право е да не обръщаш внимание на собственото си здраве ,пък си седнал да се оплакваш ,че ти се чупи колата...Майко мила...Спирам да чета тая тема...То бива кон с капаци ,ама чак пък толкова...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Хахахха, стига бе. Аз тънко се опитах да ти кажа, че пишеш брутално неграмотно и човек не може да разбере къде започва и свършва изречение. А да правиш забележка на друг за това е доста тъпо.В същност ние не искаме да те убедим в нищо. Ти ни обясняваш, че италянските коли били боклуци. Като за сравнение имаш една харизана Мареа...стига бе. Нито пари си давал за тая кола и както се и разбра не я и позлваш...ами хвърляй я, купувай си 124 и сприраш да бълваш глупости.А вече ние глупендерите с италянските коли, ще му мислим сами за себе си ....то като прочетох как мърляво се отнасяш със здравето си ми стана ясно как се отнасяш и към автомобил и към работа и т.н.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар